Dansk  Svenska  Norsk

 

Hoteller med rabat

Se tilbud her


Cote d'Azur


 Antibes
 Cagnes
 Cannes
 Eze Village
 Mandelieu
 Menton
 Monaco
 Nice
 Port Cogolin
 Port Grimaud
 Saint-Aygulf
 Sainte-Maxime
 St. Raphaël
 St. Tropez
 Théoule
 Villefranche


Hoteller

Aktiviteter


Vejr og klima

 

 
  Port Cogolin

Port Cogolin ligger langt inde i Saint Tropez-bugten i den sydlige del af Den Franske Riviera. Afstanden til den eksklusive ferieby Saint Tropez er ca. 6 km.

Port Cogolin er en lille og rolig by. Byens maleriske huse ligger langs kanalerne og ved havnen. Mod øst ligger den store lystbådehavn Marines de Cogolin. I begge bydele er der et mindre udvalg af restauranter og små butikker.

På den anden side af floden La Giscle ligger den større og mere kendte by Port Grimaud.

Stranden i Port Cogolin
Port Cogolin har en flot sandstrand, der er næsten 300 meter lang. Det gyldne sand er finkornet og vandet er næsten altid roligt. Eneste minus er at vandet bliver ret hurtigt dybt.

Der er gode faciliteter på stranden. Herunder solsenge, parasoller, brusere, toiletter og strandrestauranter. En dejlig strand med fin udsigt til bjergene og lystbådehavnen.

Restauranter og natteliv
Der ligger 10-12 restauranter i Port Cogolin og Marines de Cogolin. Nattelivet er meget stille.

Der er flere restauranter i nabobyen Port Grimaud, og ellers ligger Saint Tropez's mange restauranter, barer og natklubber kun 5 km væk.

Seværdigheder og aktiviteter
Nabobyen Port Grimaud er en seværdighed i sig selv. Med sine mange kanaler, charmerende huse og hyggelige pladser sammenlignes den ofte med Venedig. Der er flere forskellige små bådture rundt i havnen og kanalerne.

I baglandet bag Port Cogolin ligger der flere hyggelige landsbyer. Et godt eksempel er det oprindelige Cogolin, som har en interessant gammel bydel. Der er mange restauranter, og onsdag/lørdag er der et populært marked i byen.

Der er også mange vinslotte i området, eller hvad med en tur til badestranden Pampelone, som Birgitte Bardot gjorde verdensberømt i filmen Gud skabte kvinden fra 1956.
 

  Port Cogolin

Port Cogolin havn

Port Cogolin strand

Port Cogolin strand

 

 
 
 

 

Port Cogolin kort
I midten af kortet se Port Cogolin og den store lystbådehavn Marines de Cogolin. Floden La Giscle og byen Port Grimaud ses øverst på kortet. I bunden af kortet ligger den lille forlystelsespark Azur Park.

 
   
 

Privacy policy