Dansk  Svenska  Norsk

 

Hoteller med rabat

Se tilbud her


Cote d'Azur


 Antibes
 Cagnes
 Cannes
 Eze Village
 Mandelieu
 Menton
 Monaco
 Nice
 Port Cogolin
 Port Grimaud
 Saint-Aygulf
 Sainte-Maxime
 St. Raphaël
 St. Tropez
 Théoule
 Villefranche


Hoteller

Aktiviteter


Vejr og klima

 

 
 

Mandelieu-La Napoule

Mandelieu-La Napoule er en hyggelig rivieraby ca. seks kilometer vest for Cannes, der er kendt for sin filmfestival.

Byen har ca. 20.000 fastboende indbyggere. På byens hovedgade ligger der flere caféer og forretninger, herunder et apotek, en bager og et lille supermarked. Hver onsdag formiddag er der et lokalt marked.

Mandelieu er også kendt som mimosernes hovedstad. Hvert år i februar festes der med tusindvis af mimoser, som dekorerer hele byen.

Står den på golfferie, hvorfor så ikke prøve hotellet Golf Park Hôtel, der ligger meget tæt på golfbanen, og i gåafstand til by og strand.

Stranden
Hovedstranden i Mandelieu er en af de bedste sandstrande på hele Cote d'Azur. Sandet er lyst og fint, mens det klare badevand er beskyttet af bølgebrydere.

Der ligger flere strandrestauranter, som også udlejer solsenge og parasoller. Priserne er varierende, men i første række koster en solseng ca. 20 Euro. Heldigvis er der store frie områder.

Stranden i Mandelieu er kendt for sit udbud af vandsportsaktiviteter, som omfatter windsurfing, katamaraner, kitesurfing, paragliding, vandski m.m.

Restauranter og natteliv
Der er masser af restauranter i Mandelieu, både ved stranden og i byen. Den mest prominente er L'Oasis, der har to Michelin stjerner. Der er dog restauranter for enhver smag og pengepung i Mandelieu.

Nattelivet er forholdsvist stille, men der er rig mulighed for at få sig en drink ud på aftenen.

Aktiviteter og seværdigheder
Mandelieu ligger umiddelbart op til Esterelbjergene, og det giver gode muligheder for naturskønne gå- og cykelture, med eller uden guide.

Byen har også to golfbaner, hvoraf 'The Old Course' er den ældste golfbane på hele Cote d'Azur. Den blev grundlagt i 1891 og består af 18 hullers og en 9 hullers bane. Se mere her.

Der ligger to lystbådehavne i Mandelieu. Den største ligger lige ved middelalderslottet Château de la Napoule. Fra havnen er det muligt at komme på forskellige udflugtsture, dykkerture og fotosafari efter hvaler og delfiner.
 

  Mandelieu

Mandelieu-La Napoule

Mandeleiu strand

Mandeleiu Cote d'Azur

 

 
 
 

 

Mandeleiu kort

 
   
 

Privacy policy