Dansk  Svenska  Norsk

 

Hoteller med rabat

Se tilbud her


Cote d'Azur


 Antibes
 Cagnes
 Cannes
 Eze Village
 Mandelieu
 Menton
 Monaco
 Nice
 Port Cogolin
 Port Grimaud
 Saint-Aygulf
 Sainte-Maxime
 St. Raphaël
 St. Tropez
 Théoule
 Villefranche


Hoteller

Aktiviteter


Vejr og klima

 

 
 

Cannes

Cannes ligger sydvest for Nice. Byen, der har ca. 70.000 indbyggere, er mest kendt for sin årlige filmfestival, der hvert år i maj tiltrækker store stjerner fra filmverdenen.

Cannes er dog meget mere end det. Flotte strande, eksklusive shoppinggader, gode restauranter og en interessant gammel bydel gør Cannes oplagt til et kort eller længere besøg uanset årstid.

I lystbådehavnen ligger imponerende sejlbåde og lystyachter i millionklassen side om side. De største ligger for anker længere ude.

Der er mange fashionable hoteller i Cannes, men der er også lidt mere almindelige hoteller. Et af dem er Villa Francia, som har en smuk udsigt over havet fra pool- og restaurantområdet.

Strandene
I Cannes ligger også to af Côte d'Azurs flotteste strande. De har begge fint lyst sand og er med deres forholdsvis lave vand ret børnevenlige. Den mindste strand, Plage de la Croisette, ligger ved promenaden i centrum. Den største strand, Plage du Midi, ligger lidt længere væk fra centrum, på den anden side af havnen.

Restauranter og natteliv
I den gamle bydel ligger mange hyggelige restauranter med et rimeligt kvalitets- og prisniveau.

Seværdigheder og aktiviteter
Cannes har mange spændende og eksklusive butikker. Især den berømte boulevard 'La Croisette' er kendt for sine mange eksklusive butikker, gallerier og hoteller. Parallelt med den løber 'Rue de'Antibes', og også her ligger mange forskellige butikker og restauranter/caféer. Det samme gælder for det bilfrie område ved 'Rue Meynardier'.

Le Suquet, den gamle bydel i Cannes, er bestemt også et besøg værd. På de snoede og stejle gader ligger flere restauranter og i markedshallen er der marked hver dag.

Den danske kong Christian 10 er æresborger i Cannes, og hans statue kan stadig ses på et lille torv tæt på vandet.
 

  Cannes

Cannes strand

 

 
 
 

 

Cannes kort

 
   
 

Privacy policy